Loader
PleePlay Adverteren - PleePlay
15570
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15570,theme-bridge,bridge-core-3.1.3,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

PleePlay Adverteren

Selectieve campagnes via ons exclusieve netwerk

Ons exclusieve reclame netwerk kan worden ingezet in diverse volume en/of op selectieve doelgroep. Met een volume campagne bereikt u bij ons een groot en breed netwerk met bewegende beelden in Full HD in de categorieën 5 t/m 68 jarigen. Het betreft hier een combinatie van horeca, sportverenigingen, scholen/universiteiten, sportscholen in binnen en buitenland.

 

Met een selectieve campagne kunt u via direct marketing, direct uw doelgroep benaderen met Full HD bewegende beelden. Wenst u meer te investeren in uw doelgroep, kunnen wij met ons concept een extra 3D dimensie voor u realiseren.

 

Voor advies om een nieuwe campagne te starten en welke locaties er voor u beschikbaar zijn, neemt u contact op met onze advertentie afdeling.

×

Klikt u op Klantenservice om een WhatsApp chat te starten.

Bij drukte kunnen wij niet altijd direct reageren, wij nemen dan z.s.m contact op.

×