Loader
PleePlay Toiladd Concept - PleePlay
15506
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15506,theme-bridge,bridge-core-3.1.3,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-3,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

PleePlay Toiladd Concept

Met niets doen geld verdienen

Voor een speciale modellijn binnen onze uitgebreide collectie voeren wij het zo geheten Toiladd Concept. Verschillende modellen uit onze collectie komen in aanmerking voor het Toiladd Concept.

 

In uw bedrijf of vereniging verblijft een uitgesproken doelgroep. Hierdoor is adverteren in uw toiletruimte voor een adverteerder een interessant medium en voor u een extra bron van inkomsten. Uit cijfers blijkt dat de attentiewaarde op toiletten vele malen hoger liggen dan alle andere marketing mogelijkheden.

 

Waar het natuurlijk allemaal om draait is het vullen van de videoschermen op uw urinoirs of spiegels met adverteerders. Wij beschikken over een uitzonderlijke database met zowel regionale als landelijke adverteerders. Deze adverteerders krijgen de mogelijkheid, om via de meest bijzondere direct marketing hun doelgroep te benaderen.

 

Onze intentie is dat wij binnen een afzienbare tijd minimaal 1 tot maximaal 5  adverteerders op de schermen laten adverteren, zodat dit een belangrijke bron van neven inkomsten voor u gaat worden. Voor meer informatie over prijzen, specifieke voorwaarden en uw verdiensten die per locatie verschillen, kunt u contact met ons opnemen.

Watervrij
×

Klikt u op Klantenservice om een WhatsApp chat te starten.

Bij drukte kunnen wij niet altijd direct reageren, wij nemen dan z.s.m contact op.

×